4

4

2

2

1

1

ALZINA MARTINEZ plans 02

ALZINA MARTINEZ plans 02

5

5

ALZINA MARTINEZ plans 04

ALZINA MARTINEZ plans 04

ALZINA MARTINEZ plans 05

ALZINA MARTINEZ plans 05

ALZINA MARTINEZ plans 06

ALZINA MARTINEZ plans 06

ALZINA MARTINEZ plans 07

ALZINA MARTINEZ plans 07

ALZINA MARTINEZ plans 08

ALZINA MARTINEZ plans 08

ALZINA MARTINEZ plans 09

ALZINA MARTINEZ plans 09

ALZINA MARTINEZ plans 10

ALZINA MARTINEZ plans 10

ALZINA MARTINEZ plans 11

ALZINA MARTINEZ plans 11

ALZINA MARTINEZ plans 12

ALZINA MARTINEZ plans 12

ALZINA MARTINEZ plans 13

ALZINA MARTINEZ plans 13

ALZINA MARTINEZ plans 14

ALZINA MARTINEZ plans 14

Alsina Martinez House

 

Es tracta del projecte de nova construcció d'un habitatge unifamiliar situat municipi de Moià, comarca del Moianès,

Es projecta un habitatge a quatre vents amb façana al carrer Collsupina, format per una planta semi-soterrani, planta baixa, planta pis, i coberta inclinada a dues aigües.

S’ha situat la planta baixa a una cota intermitja de la pendent natural del terreny, de manera que des del carrer es realitza un lleu descens per tal d’arribar a la Planta Baixa, on s’hi ubiquen els accessos l’habitatge (l’un peatonal des del carrer i l’altre rodat, amb accés peatonal directe a l’habitatge a través de l’aparcament).

La Planta Baixa es sitúa en direcció perpendicular al carrer per aprofitar les vistes més verges cap a la muntanya del Grony, i a l’hora separar-se de la finca veïna. En aquesta Planta Baixa s’ubiquen les zones comuns de dia (Estar, Cuina, Menjador, així com elements de servei com Safareig, Cambra Higiènica i Aparcament).

La Planta Primera es configura en un volum que discorre longitudinalment al carrer i que també s’aboca finalment en semivoladiu a les vistes del Grony, a l’hora que genera en la seva planta inferior (Planta Baixa) un espai exterior cobert per a la barbacoa.

En aquesta planta primera s’ubiquen 3 habitacions amb un bany que s'orienten a nord-est, i s'obren a al paisatge per mitjà d'un balcó. Per altra banda la Suite amb bany propi s’ha situat al fons de la planta, en ubicació preferent cap a les vistes al Grony.

A nivell de P-1, s’ha projectat s’ha aprofitat el desnivell topogràfic del solar per tal de projectar un espai estudi en semi-soterrani , que s’aboca i s’adapta a la pendent, tot aprofitant-la mitjançant un gran finestral per poder gaudir de les vistes.

PROMOTOR:    

FRANCESC ALSINA, MONICA MARTINEZ

GESTIO DE CONTRACTACIO:    

HYBRIDa

MANAGEMENT OBRA:    

.......

EMPLAÇAMENT:    

C/ COLLSUSPINA

AUTOR:    

JORDI TRUCO – SYLVIA FELIPE

FRANCESC MORAL

EQUIP HYBRIDa:     

ANDRES DEJANON
MANUELA IANNI
SVITLANA  KOROVO

ALESSANDRO LEONARDI

CARLO COSU

ADELE ANGOI

LAIA ESPINO

RENDERS:

LUCIO RAPANELLI

FOTOGRAFIA:

.................

COL.LABORADORS EXTERNS:   

ESTRUCTURES: ESKUBI TURRO


REDACCIO PROJECTE :    

HIVERN 2018

EXECUCIO:    

...........................

PEM:    

......................

SUPERFICIE:    

...................