HYBRIDa arquitectes

 

HYBRIDa és una oficina d'arquitectura amb una experiència de divuit anys en projectes construïts i amb una important carrera en el desenvolupament de projectes de recerca. El nostre estudi neix a Barcelona el 2004. Els seus fundadors, Sylvia Felipe i Jordi Truco, vam decidir iniciar una carrera professional pròpia després d'un període de col·laboració a diverses oficines entre les quals hi ha Martinez Lapeña & Torres arquitectes o Correa & Milà arquitectes. Després d'un intens inici de la nostra pràctica professional, vam voler ampliar la nostra formació al Regne Unit cursant el màster Emergent Technologies and Design, a l'Architectural Association i a continuació desenvolupant un projecte de post doctorat a la University of Reading. Des de llavors, hem col·laborat com a professors convidats a diverses universitats del Regne Unit, Estats Units i Holanda.

 

A HYBRIDa entenem l'arquitectura com una disciplina que s'ha de mostrar receptiva i atenta als canvis que es produeixen al nostre entorn. La nostra oficina planteja una estratègia de disseny integral que interseca la computació, el disseny paramètric, l'enginyeria biomimètica i la fabricació digital, per tal de dissenyar i crear espais o sistemes arquitectònics complexos, més eficients i que s'adaptin al seu entorn. Practiquem l'arquitectura a l'àmbit de l'edificació, la docència i la investigació. Hem rebut beques i subvencions d'institucions com: AHRC (Arts i Humanities Research Council of England), CIDEM (Centre Innovació i Desenvolupament Empresarial d'Espanya), CAPACITIES (Seventh European Research Programme).

 

A HYBRIDa durant els darrers anys hem desenvolupat projectes de diverses escales, des de vivendes, projectes de recerca finançats per la UE, fins al nostre darrer concurs guanyat, un edifici de 23.000 m2 (Tembo Suites and Apartments Port Fòrum), la construcció del qual s'ha iniciat a 2020.

Contact:

Land_ 0034 933285661

Cel_0034 669392926

hybrida@telefonica.net